Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PROCEDE DE DECOLORATION")

Results 1 to 13 of 13

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

THE CANESORB CARBON/BONE CHAR SYSTEM AT ATLANTIC SUGAR. = LE SYSTEME CANESORB CARBONE/NOIR ANIMAL A LA SUCRERIE "ATLANTIC SUGAR".BARTON WF; KNEBEL WJ.1983; INTERNATIONAL SUGAR JOURNAL.; ISSN 0020-8841; GBR; DA. 1983; VOL. 85; NO 1009; PP. 14-18; 5 FIG./1 TABL.Article

THE CANESORB CARBON/BONE CHAR SYSTEM AT ATLANTIC SUGAR. = LE SYSTEME CANESORB CHARBON/NOIR ANIMAL A LA SUCRERIE ATLANTIC SUGARBARTON WF; KNEBEL WJ.1983; INTERNATIONAL SUGAR JOURNAL; ISSN 0020-8841; GBR; DA. 1983; VOL. 85; NO 1011; PP. 72-76; ABS. FRE/GER/SPA; 1 FIG./6 TABL.Article

EFFET DE LA TEMPERATURE DE BLANCHIMENT SUR L'EFFICACITE DE DESODORISATION DE L'HUILE DE SOJAASKINAZI AI; GUBMAN II; SHMIDT AA et al.1982; MASLO-ZHIROVAJA PROMYSHLENNOST'; ISSN 0025-4649; SUN; DA. 1982; NO 7; PP. 29-32; 2 FIG./3 TABL.Article

UBER EINE ANLAGE ZUR KONTINUIERLICHEN VORRAFFINATION MIT KONTINUIERLICHER BLEICHUNG = UNE INSTALLATION DE PRERAFFINAGE ET DE BLANCHIMENT EN CONTINULIEBING H; LAU J.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 8; PP. 312-313; ABS. ENG; 2 FIG.Article

ADSORPTION OF BETA -CAROTENE : 2. ON CATION EXCHANGED BLEACHING CLAYS. = ADSORPTION DU BETA -CAROTENE : 2. TERRES DECOLORANTES A ECHANGE DE CATIONS.LIEW KY; TAN SH; MORSINGH F et al.1982; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY.; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1982; VOL. 59; NO 11; PP. 480-484; BIBL. 13 REF.; 5 FIG./2 TABL.Article

IMPROVED SEPARATION OF GREEN AND SOLUBLE LEAF PROTEINS BY PH SHIFT = SEPARATION AMELIOREE, PAR MODIFICATION DU PH, DES PIGMENTS VERTS ET DES PROTEINES SOLUBLES DE FEUILLESMERODIO C; MARTIN M; SABATER B et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 5; PP. 957-959; BIBL. 11 REF.; 5 FIG./1 TABL.Article

PREPARATION OF COLORLESS SUNFLOWER PROTEIN PRODUCTS : EFFECT OF PROCESSING ON PHYSICOCHEMICAL AND NUTRITIONAL PROPERTIES = PREPARATION DE PRODUITS DECOLORES A BASE DE PROTEINES DE TOURNESOL : EFFETS DU TRAITEMENT SUR LES PROPRIETES PHYSICOCHIMIQUES ET NUTRITIONNELLESBAU HM; MOHTADI NIA DJ; MEJEAN L et al.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 6; PP. 1141-1148; BIBL. 22 REF.; 4 FIG./6 TABL.Article

RETARDATION BY GLANDNESS COTTONSEED FLOUR OF LIPID OXIDATION AND DISCOLORATION IN RAW GROUND BEEF CONTAINING SALT = INHIBITION, PAR LES FARINES DE GRAINES DE COTON SANS GLANDES A GOSSYPOL, DE L'OXYDATION DES LIPIDES ET DE LA DECOLORATION DE LA VIANDE CRUE ET HACHEE DE BOEUF, CONTENANT DU CHLORURE DE SODIUMRHEE KS; SMITH GC; RHEE KC et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 351-359; 9 P.; BIBL. 13 REF.; 4 TABL.Article

Was ist Bleicherde ? = Que sont les terres de blanchiment ? = What is bleaching earth ?ZSCHAU, W.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, pp 506-508, issn 0015-038X, supplConference Paper

Traitement de décoloration sur charbon actif dans l'industrie alimentairePAVIE, R.Industries alimentaires et agricoles. 1985, Vol 102, Num 7-8, pp 719-721, issn 0019-9311Article

Continuous decolorization of molasses waste water with mycelia of Coriolus versicolor Ps4a = Décoloration continue par le mycelium de Coriolus versicolor Ps4a, des eaux usées de traitement des mélassesOHMOMO, S; ITOH, N; WATANABE, Y et al.Agricultural and biological chemistry. 1985, Vol 49, Num 9, pp 2551-2555, issn 0002-1369Article

Une approche plus rationnelle de l'insertion des techniques de l'échange d'ions en sucrerieROUSSEAU, G; LANCRENON, X.Industries alimentaires et agricoles. 1983, Vol 100, Num 10, pp 703-707, issn 0019-9311Article

LE RAFFINAGE DES CORPS GRASDENISE J.1983; ; FRA; DUNKERQUE : WESTHOEK-EDITIONS. LES EDITIONS DES BEFFROIS; DA. 1983; PP. 1-175; ISBN 2-903077-81-9Book

  • Page / 1